lördag 2 januari 2010

NYGAMLA LEKSAKER!!

Idag hade jag tid över och då passade jag på att laga några av hundarnas leksaker, det har nämligen varit en sport för Eros att få ut piparna och "fluffet" så fort som möjligt ur gosedjuren och då måste han dra sönder dom.
Jag försökte i smyg att lägga ner leksakerna på golvet för att undvika att alla skulle rusa upp...men Eros såg vad jag gjorde och gick efter mig... ...innan jag lagt ner sista leksaken hade han med sin stora "Käft" lyckats plocka upp 4 leksaker innan han gav sig......upp i soffan med dom för att sortera men då hade Agnes redan vaknat till liv och upptäckt att det hände nå´t och rusade dit......och då blev Eros tvungen att släppa alla utom favoriten...som självklart Agnes skulle ha......det blev dragkamp om den och...ni kan väl gissa vem som vann...ja precis...Agnes...Eros är för snäll mot henne...
...Cherie som är sssååååå skendräktig lyfte bara på ett öga och tittade överseende på dom...
Tösen har hostat en gång idag och mår bra, med det menar jag att magen växer och hon äter gärna 7 gånger om dagen om hon får...

Ha en bra kväll och Sov Gott Allihop när ni går till sängs...

2 kommentarer:

  1. Vilken lycka det är med de gamla leksakerna, när de blir fixade! Jag plockade in en massa från leksakskorgen i trädgården, tvättade dem och de var som nya igen. 1 hel maskin full!
    Det var som en extra julafton;)

    SvaraRadera
  2. ja hos Lise-Lotte finns det massor av roliga leksaker det kan både mina hundar och lilla Viggo intyga.har också en del som ska lagas nu fick jag lite insperation(eller vad det heter:))Jag väntade 10 dagar innan vi gick de där långa rundorna .Fick det som rekomdation att vänta 10 dagar efter sista hostan så smittar man inte. Men de sprang lite lösa på ängen en stund varje dag.

    SvaraRadera