torsdag 3 december 2009

VAD LÄTT ALLT BLIR....

...när det kommer lite ljus i världen.
De senaste dagarna har det varit kameraväder flera gånger.Det har varit fullmåne och många minusgrader......först inomhus genom fönstret......sedan utomhus...klockan var nästan 9 på morgonen och det var så vackert......sedan gick solen upp......jag älskar rimfrosten, det kommer att synas här på bloggen framöver......full rulle i trädgården......hundarna vill vara ute och busa...Eros och Agnes har jättekul ihop nu när Agnes vuxit till sig...Eros är inte "rädd" för Agnes längre......min pinne får du inte......det var nästan lite vårkänslor...gamle Timon ville också vara med......Å hästarna fick fnatt...

Cherie och Tösen har flyttat in igen och då kan jag sitta vid datan igen...
...min fina Tösen, ännu vet jag inte om där är valpar men önskar så att det ska bli små valpisar i januari......Cherie spanar efter rådjuren i nästa hage...

Sov Gott allihop.

4 kommentarer:

 1. Vi håller tummarna att det blir söta setter valpar .Ska bli spännande nästa år då jag får ha koll på 2 setter kullar.))Agnes är ju så fin!!!

  SvaraRadera
 2. Japp jag e så gott som klar med alla julklappar e väl i stort sätt bara perra kvar...och honom börjar jag få idéer om vad jag ska köpa till honom =)
  Du hittar nog på något ska du se kika på internet lite annars då?

  SvaraRadera
 3. Hej Annika! Vilka fina bilder igen! Sånt fotoväder har då inte vi haft, bara grått och trist!
  Vi håller tummarna för att Cherie är dräktig, så vi kan komma och titta på valpar till våren!
  Nu ska jag ut i skogen i gråvädret, ingen kompis har dykt upp idag för att lysa upp tillvaron;)

  SvaraRadera
 4. Annika!
  Vilka fina bilder du tagit! Tyra tackar för pussen du skickade och vill berätta att hon haft sina 5 hostfria dygn nu! Hoppas få komma och terrorisera dig en dag!
  KRAM

  SvaraRadera