torsdag 5 november 2009

BLOMMORNA

Börjar med att berätta att blommorna var ifrån vår granne samojeden Bamse som kommer springande här rätt som det är.
Sist hade han lyckats få med sig rep och krok och hade fastnat i en grindstolpe, som tur var skällde han ordentligt så vi hörde honom och promenerade hem med honom till husse och matte, därav de fina blommorna som tack.Det var uppskattat kan jag lova, det händer inte varje dag.
I övrigt har vi idag pysslat om vår Agnes som blir 6 månader.
Agnes är så underbar som bara en valp med egna ideer kan vara,klättrar i träd....fågelhund...ja ja.....kan du gå lite närmare trädet Cherie!!..tuggade igår i sig en näbbmus...katterna äter dom inte...och behöver nog stretcha lite extra för att den ska passera...hon har också drivit Cherie till vansinne med sitt brottande..hypnotiserat Nisse katten med världens finaste "point" och sedan anföll hon Sushi katten åt andra hållet istället, Sushi studsade 1 meter upp i luften. Klart hon har tråkigt,Cherie och Tösen löper och är inspärrade och killarna får hon inte igång så fort.I övrigt tar pojkarna det lugnt......den ena här......och den andra där...fattar inte hur han får plats...
Sov gott allihop

1 kommentar:

  1. Hahaha! Agnes er nok stjernen i denne balletten :-) Og stretching hører med, det er så kult når de inntar denne posituren. Og Annika; de blir faktisk voksne en gang, så det er bare å nyyyyte alle GALE påfunn!
    Ha en nydelig helg!

    SvaraRadera