lördag 14 november 2009

ALLT BLOMMAR!!

Jag är bara tvungen att göra ett inlägg om alla mina fina blommor, jag är så stolt över att jag lyckas få dom att trivas så bra hos oss......en av alla fina färger......7 av dom som precis blommat började igen......en favorit......och i sovrummet blommar alla kaktusarna......för tredje gången i år...dom är helt otroliga och stortrivs i det här gamla huset......favoriten bland kaktusarna...

Ha det gott allihop

3 kommentarer:

 1. Vilka fina blommor! Du är duktig som får dem att blomma om! Jag är så glad att en orkide, som jag fick när jag passat Bono, börjar snart blomma om, det är ganska många knoppar på den!
  Så har jag en underbar vit orkidé i sovrummet som jag fick när jag fyllde år i somras. Den blommar för fullt och har inte tappat en enda blomma sen jag fick den, helt fantastiskt för att vara hos mig!!

  SvaraRadera
 2. Vilken vackra färgen du har,helst den på den sista kaktusen.Mina har ochså blommat och börja om igen ochså den som jag fick av dig.
  Nu fick jag två nya orkidear med helt underbara färgen men är inte så duktig med fotografering som du.
  Inga

  SvaraRadera
 3. jag är ju inte så duktig orkider så sist när jag var uppe i Ullared med Lise-Lotte så köppte jag en i fusk och stack ner i krukan.....absolut inte så fina som dina riktiga.

  SvaraRadera