måndag 12 april 2010

ONT I RYGGEN!!

Det har varit en arbetsam men rolig helg, försöker förbereda så mycket som möjligt innan jag åker, tvättat all tvätt, trädgårdsarbete i massor,jag har haft världens duktigaste tjejer som hjälp, nu ska det bara på barkmull i rabatterna så ska det väl hålla sig ett tag utan ogräs...
Monterat en ny säng till vår nyaste familjemedlem som ska bo i datarummet
...sängen är jättefin...
i morgon ska det monteras en garderob hoppas jag,vi har varit hos polisen för att fixa leg. och tittat efter rosa Converse med skaft...det verkar vara ett hopplöst företag, det är andra färger som är moderna nu.
Om någon har sett ett par rosa i storlek 37,5 så hör av er, det står högt på önskelistan hos tonåringen.Apoteket har jag också hunnit med idag och packat har jag gjort, nu är det bara pengar kvar så är allt klart inför fredagen.
Agnes har idag stått utanför grinden 3 gånger och sett ledsen ut för att inte någon släpper in henne...att hon kan se så förolämpad ut,det är ju inte vi som slängt ut henne,jag hittade hålet där hon smiter ut och det är igen bommat nu...
...Thatziki dansar Zorba...
...Gandalf sitter å´ filosoferar...
...Tyra tränar för Västerås utställningen...
tack Sara, Pernilla och Carin för fina foton...
Jag har fått massor av fina foton på valparna, jag får se om jag hinner uppdatera Galleriet på hemsidan i morgon, det är möten både tisdag och onsdag, på torsdag ska Timon "gympa" och på fredag morgon åker jag.
Igår var vi på 20-årskalas och jag åkte ifrån kameran, inga foton men jag tror ni förstår hur god mat vi fick om jag säger att det tog 1 timme innan jag kunde resa mig efter maten och kaffet.
Jag längtar verkligen efter semester nu...
4 dagar kvar!!

Sov Gott Allihop!!

7 kommentarer:

 1. Hej
  Jo, vi har tagit flera fästingar på hundarna nu.
  Riktigt många faktiskt! Så trots att de inte är vackra så har tjejerna fått nya scaliburhalsband.
  Blåsippor har vi här men inte så mycket vitsippor ännu. De blå är så himla fina, tänkte åka och fota lite mer, med den"riktiga" kameran.
  Hoppas du blir bra i ryggen tills du reser!

  SvaraRadera
 2. Vart var hålet där agnes smet ut då?

  SvaraRadera
 3. "rolig helg" ??

  SvaraRadera
 4. Hej på er allihop !

  Fråga angående fästinghalsband, dom har kommit till Alingsås också. Ska man ha halsbandet eller inte ? jag är så tveksam vissa säger att det är jätte farligt och att det kan bli skador i framtiden. Jag tyckte Ninja blev skum förra året..men jag kanske inbillade mig ? ! Hjälp hur ska jag göra ??? ge mig ett råd
  Och du Annika ha en underbar semester !!!

  SvaraRadera
 5. Jag har inte packat, men en hel apoteksutstyrsel (kan nog öppna egen motagning i Egypten). Hundarna trimmade öronen rensade hundmat fixat och kattmat förstås, får väl sticka iväg och köpa sommarskor, du vill väl inte att jag skall komma i vinterkängor Annika? ( fn vad roligt det skulle se ut). Nu far vi snart, ser fram emot en fin vecka.

  SvaraRadera
 6. Kolla på Halens om de inte har såna rosa gympadojor. Tyckte jag såg en annons nån stans!
  Kram!!

  SvaraRadera